Vehreää juhlatunnelmaa

Vehreää juhlatunnelmaa

Viihtyisimmät alkukesän juhlat loihditaan omalle pihalle tai muihin ulkotiloihin. Kun suuria juhlia ei voi järjestää, pienemmät voivat olla sitäkin tunnelmallisempia. Kokoa lähimmäiset kauniin ulkokattauksen ääreen nauttimaan erityisestä hetkestä.

Kata juhlat puutarhaan

Kata ulos kaunis pöytä, lisää pehmikkeeksi ja illan lämmikkeeksi torkkupeittoja ja tyynyjä ja valitse lempiastiasi juhlakattaukseen. Istu pöytään läheistesi kanssa ja juhlista valmistunutta, päivänsankaria tai vain alkavaa kesää! Tyylikkäillä Jäkälä-tekstiileillä luot raikkaan juhlakattauksen puutarhaan. Pelkistetyt Valkea-astiat sopivat täydellisesti jokaiseen kesäkattaukseen ja yhdisteltäväksi muiden astioiden ja erilaisten tekstiilien kanssa. 

  
Tutustu Jäkälä-sarjaan, Demi-tyynynpäälliseen, Rosa-torkkupeittoon, Valkea-astioihin, Valo-kuohuviinilaseihin, Herttua-kaatimeenArkki-maljakkoon, Bruno-penkkiin ja Bobo-jakkaraan. Huom: Bruno-penkki ei sovi säilytettäväksi ulkona, eikä sitä kannata käyttää kosteissa tiloissa tai lähellä lämmönlähdettä.

Juhlahumua ja kesän valoa

Loihdi pienimuotoista juhlahumua omalle pihalle, parvekkeelle tai terassille näyttävän värikkäällä Kesän valoa -kuosilla. Värikäs kuosi hehkuu lempeänä ja luo juuri oikean juhlatunnelman hetkiin, jolloin on aika nostaa malja valmistuneelle tai muille alkukesän sankareille. Kaada laseihin kuohuvaa, heittäydy juhlatunnelmaan ja nauti kauneudesta ympärilläsi!

  
Tutustu Kesän valoa -tuotteisiin, Fonte-maljakkoon ja Herttua-kaatimeen. Myymälöistämme on saatavilla Juhlakuohu-kuusenkerkkäkuohujuomaa, joka sopii täydellisesti kaikkiin juhlahetkiin. Kuvissa näkyvät Herttua-cocktaillasit ovat tulossa valikoimaan syksyllä. Kesän juhlahetkissä voi niiden sijasta kilistellä Herttua-kuohuviinilaseilla.

Ompele kaunis istuintyyny!

Saat luotua persoonallista ilmettä niin arjen kuin juhlan hetkiin ompelemalla valitsemastasi kankaasta näyttävät istuintyynyt ruokapöydän tuoleihin. Kesän juhlahetkiin sopii luonnollisen kaunis Jäkälä-kuosi. Lue ompeluohje täältä.

Lisää inspiraatiota kevään ja kesän ihanimpiin ulkotiloihin ja viherkeitaisiin