Unelmien kesähuone

Keväisen luonnon puhjetessa kukkaan on aika antaa ajatusten lentää ja suunnitella oma tunnelmallinen viherparatiisi luonnon helmaan tai keskelle kaupunkia. Kesällä ulkotiloista tulee toinen olohuone, jossa vietetään niin kahvi- ja lukuhetket kuin tunnelmallisimmat kesäjuhlat. On koti sitten iso tai pieni, kesähuone on paikka, johon voi luoda juuri omannäköisen vehreän puutarhakeitaan. 

Nauti tunnelmallisista kesähetkistä

Kesäinen mökkitunnelma

Kesämökki on monen lempipaikka, jossa pääsee rauhoittumaan luonnon äärelle. Kesämökin sisustus tehdään useimmiten hieman rennommalla otteella! Vierailut ystävien ja läheisten kesämökeillä kuuluvat myös kesän kohokohtiin ja pieni tuliainen on tällöin enemmän kuin paikallaan.

Luo täydellinen mökkitunnelma

Ihanin kesäpiknik

Mikäpä sopisi paremmin huolettomiin kesäpäiviin kuin viihtyisä piknik luonnon helmassa! Vaikka kotona ei olisi omaa pihaa tai muuta ulkotilaa, ympäriltä löytyy taatusti vehreitä maisemia kesäiselle piknikille. Pakkaa kesäherkut mukaan evääksi, nappaa viltti sekä tyyny kainaloon ja nauti kesän kiireettömyydestä.

Kata kesäinen piknik

Kesäiltojen kultainen tunnelma

Lämpimissä kesäilloissa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja kesän rennoimmat illanistujaiset järjestetäänkin ulkona hiljalleen hämärtyvässä kesäillassa. Tunnelmaa täydentävät värikkäät tekstiilit, rennosti yhdistellyt astiat sekä kynttilöiden ja lyhtyjen loiste.

Ihanan kesäillan inspiraatiota

Ihanimmat kattaukset kesän kynnyksellä

Terassiunelmia

Terassille katettu kahvihetki kruunaa kevään lämpimät päivät ja siirtää ajatukset kesään. Kata ulos runsaan kaunis kukkakeidas, istahda alas ja unelmoi tulevasta kestästä.  

Kata unelmien terassi

Vehreää juhlahumua

Kun suuria juhlia ei voi järjestää, pienemmät voivat olla sitäkin tunnelmallisempia. Pysähdy nauttimaan hetkestä ihanan kesäkattauksen ääreen yhdessä läheistesi kanssa ja juhlista valmistunutta, päivän sankaria tai vain alkavaa kesää.

Loihdi juhlava kesäkattaus

Alkukevään viherhurahdus

Puutarhahurahdus

Kun kevään valo ja lämpö tulvivat koteihin, on aika valmistella terassia, parveketta tai pihaa tulevaan kesään. Talven jäljiltä myös viherkasvien mullat kaipaavat vaihtamista ja ruukkut päivittämistä. Ensimmäiset siemenet ja kukat voi istuttaa kesää varten.

Istuta kevät kotiin

Kiireettömien hetkien kauneus

Keväinen puiden kukkimisen aika on lyhyt, mutta sitäkin upeampi. Vehreä Vaahtera-kuosi on täynnä kevään raikkautta - mikä parempi täydentämään luonnon heräämistä ympärillämme. On aika pysähtyä nauttimaan lämpimistä kevätpäivistä!

Luo oma viherkeidas

Ideoita omaan kesähuoneeseen

Inspiroidu kevään ja kesän ihanimmista ulkotiloista ja viherkeitaista. Tutustu vihersisustusideoihimme ja luo oma kesähuoneesi.

Ompele ihana puutarhaessu

Katso essun ompeluohje