Terassiunelmia

Terassiunelmia

Terassilla ja muissa kodin ulkotiloissa vietetyt hetket kruunaavat kevään lämpimät päivät ja siirtävät ajatukset kesään. Runsaan kauniit kukkakuosit täydentävät ympärillämme heräävää vehreyttä ja luovat täydellisen ilmapiirin kiireettömiin hetkiin. 

Terassikahvien tunnelmaa

Kata kauniina aamuna tai kiireettöminä iltapäivän hetkinä kahvit omaan kesähuoneeseesi, oli se sitten parveke, terassi tai muu ulkotila. Kattauksessa voi villiintyä ja käyttää kukikkaita tekstiilejä, joilla saa luotua rönsyävän kesäistä puutarhatunnelmaa. Laadukas Posiolla valmistettu keramiikka, kuten hurmaava Kallio-sarja, sopii täydellisesti myös ulkokattauksiin. Kallio-astioiden viehätys koostuu eläväisestä pinnasta ja epätäsmällisistä muodoista, jotka viestivät siitä, että valmistusprosessi vaatii ihmisen käsiä.

  
Tutustu ihanan kukikkaaseen Aurora-sarjaan, hurmaavaan Kallio-keramiikkaan, uusiin Arkki- ja Fonte-maljakoihin ja Elo-ruukkuihin.

Unelma kesästä

Kesän kukkaloistoa odotellessa kodin sisustusta ja ulkotiloja on helppo päivittää kesäisempään ilmeeseen raikkailla tekstiileillä. Kesäisen puutarhan lailla iloisesti kukkiva Aurora-kuosi on kuin tehty käytettäväksi aurinkoisissa ulkotiloissa. Jaloleinikit, hortensiat ja kirsikkapuun oksat tanssahtelevat Aurora-tyynyissä sulassa sovussa. Tuo tyynyjä viihtyisiin ulkotiloihin, istahda alas ja unelmoi tulevasta kesästä.

  
Tutustu puuvillaiseen ja silkkiseen Aurora-tyynynpäälliseen. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat sisätyynyt. Hieman tyynynpäällistä suurempi sisätyyny saa tyynyn näyttämään houkuttelevan muhkealta, eikä kulmiin jää tyhjää tilaa. Valitse silkkiselle Aurora-tyynynpäälliselle 45x45 cm sisätyyny ja puuvillaiselle Aurora-tyynynpäälliselle 48x48 cm sisätyyny.

Ideoita ja inspiraatiota

Löydä lisää ideoita ja inspiroidu kevään ja kesän ihanimmista ulkotiloista ja viherkeitaista. Kesäiset vihersisustusideamme löydät kootusti täältä