Pue koti jouluun

Pue koti jouluun

Kutsu joulu kotiin! Joulusesongissa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa, josta haluaisi nauttia mahdollisimman pitkään. Tutustu vinkkeihimme ja päivitä kodin ilme joulutunnelmaan. 

1. Sisustustekstiilit pukevat kodin jouluiseksi

Minkälainen joulu on sinun näköisesi? Kaipaatko rauhallisen seesteistä vai iloisena hehkuvaa joulutunnelmaa? Oli haluttu tyyli mikä vain, joulusesongin kuosimme luovat helposti lämminhenkistä joulun tunnelmaa kotiin! Jo pienillä sisustustekstiilien muutoksilla saat luotua kaivattua jouluilmettä joko hillitymmissä sävyissä tai perinteisen punaisena. Korista olohuoneen sohvatyynyt uusilla tyynynpäällisillä ja lipasto tai sohvapöytä kauniin kuosisella kaitaliinalla. Jo pienillä päivityksillä virittäytyminen joulutunnelmaan voi alkaa!

2. Joulun tuntua ihanilla verhoilla

Kankailla voi loihtia kotiin mitä ihanampia sisustusratkaisuja ja ommella esimerkiksi eri tyylisiä verhoja, kuten klassisia sivuverhoja, kappoja tai paneeliverhoja. Verhot tuovat pehmeyttä ja kodikkuutta ja vaikuttavat suurelta osalta koko kodin olemukseen, ne siis kannattaa valita huolella! Monesti joulusesongin sisustusta halutaan päivittää pienempien muutosten lisäksi myös verhoja vaihtamalla. Tämä tuo helposti kokonaisvaltaista uutta ilmettä kotiin. Joulun ei aina tarvitse olla perinteisen punainen - kuoseistamme löytyy myös runsaasti upeita vaihtoehtoja rauhallisempaan ilmeeseen. Neutraalimmat sävyt toimivat erinomaisesti myös ympärivuotisessa käytössä. 

3. Koristeilla joulun taikaa

Mitä olisi joulu ilman joulukoristeita? Kotia on ihana somistaa omaan tyyliin sopivilla kransseilla ja koristeilla ja luoda sisustukseen ihania yksityiskohtia. Tänä jouluna valikoimastamme löytyy perinteisempien joulukoristeiden lisäksi myös paljon luonnollisen kauniita, herkkiä ja lämminhenkisiä koristeita, jotka sopivat minimalistisempaankin tyyliin. Koristeita voi käyttää muuallakin kuin joulukuusessa - ne ilahduttavat vaikkapa ruokapöydän yläpuolelle ripustettuna, seinällä, maljakossa havuihin ja oksiin ripustettuna tai näyttävänä rykelmänä vadilla tai maljakossa. Kranssi toivottaa tulijat tervetulleiksi ulko-ovessa, mutta toimii myös kauniina katseenvangitsijana sisätiloissa seinällä ripustettuna.

4. Jouluinen keittiö on täynnä kodikasta tunnelmaa

Keittiössä vietetään perinteisesti paljon aikaa joulusesongin aikana niin pipareita ja muita joululeivonnaisia leipoessa, jouluruokia valmistellessa, riisipuuroa keitellessä kuin glögiä lämmitellessä. Jo pelkät keittiöstä leijailevat jouluherkkujen tuoksut luovat oman tunnelmansa, mutta keittiöön on ihana tuoda myös muuten pientä joulun tuntua. Erilaiset purkit toimivat kätevänä säilytysratkaisuna vaikkapa pähkinöille tai konvehdeilla ja niitä on ihana pitää esillä keittiössä. Tarjottimet, patakintaat ja patalaput joulun kuoseissa ilahduttavat niin ruoanlaitossa kuin tarjoilussa. Kaunis keittiöpyyhe, esiliina ja kaita- ja pöytäliinat täydentävät jouluista tunnelmaa.

5. Valon kajoa ikkunaan

Anna kodin lämpöisen tunnelman hehkua myös ulospäin! Lisää kynttilänjalkoja ja kynttilälyhtyjä kodin joka tilaan ja sytytä kauniit kynttilät ikkunalle. Maailman pohjoisimman keramiikkatehtaamme yhteydessä Posiolla toimii myös kynttiläpaja, jossa valmistetaan käsityönä upeita ja laadukkaita kynttilöitä. Täytä kotisi lämpimällä ja kodikkaalla hehkulla ja nauti joulun odotuksesta. 

 Katso kaikki joulun tuotteet