Kutsu luonnon kauneus kotiin jouluksi!

Kutsu luonnon kauneus kotiin jouluksi!

Joulun tunnelmoinnin aloittaminen hyvissä ajoin tuo kaivattua lämpöä ja valoa pimeään loppusyksyyn! Tänä jouluna kutsumme luonnon kotiimme juhlimaan kanssamme. Me puolestamme siirrymme ulos juhlimaan luontoa kaikessa sen kauneudessaan. Puhdas valkoinen lumi, mäntyjen vihreys, kirkkaanpunaiset marjat ja joulukukat ovat luontoa lumoavimmillaan. Nyt tuomme pohjoisen kauneuden jokaiseen kotiin.

Mistä Pentikin joulu on tehty?

Luonto on loputon kauneuden lähde vuodenajasta toiseen. Luonnon inspiraatio on läsnä kaikessa tekemisessämme, niin myös joulun tunnelman luomisessa. Joulusesongin kuoseissamme esiintyy monipuolista luonnon kauneutta - upeaa kukkaloistoa, herkullisia marjoja, kimmeltäviä lumihankia ja pohjoista rauhaa. Ne sopivat juhlakauden jokaiseen hetkeen aina joulun valmisteluista juhlaviin joulupäivällisiin. Valitse omaksi tunnelmanluojaksesi rento Lyhde, leikkisä Puolukka, rauhallinen Neilikka, hohdokkaan hopeinen Jäkälä tai juhlava Joulutulppaani. Näiden luonnonkauniiden kuosien äärellä on ihana viettää aikaa rakkaimpien kanssa ja nauttia tunnelmallisista hetkistä - juhlistaa vanhoja perinteitä ja luoda uusia.

Lyhde tuo kotiin tuulahduksen talven raikkautta

Ensipakkaset ovat varma merkki siitä, että jotain jännittävää on pian tuloillaan. Juhlakauden odotuksesta muistuttaa myös Lasse Kovasen suunnittelema raikas Lyhde-kuosi, jossa vaaleankeltaiset kauralyhteet ovat saaneet seurakseen hopeakuusen vihreänharmaat havut ja ensipakkasen puremat koristeomenat. Huolettoman rennolla, vesiväreillä maalatulla Lyhteellä saa luotua raikkaan kaunista ilmettä jouluksi, mutta hillityn tyylinsä ansiosta se sopii yhtä hyvin käytettäväksi ympäri vuoden. 

”Jos pidät uudenlaisesta kevyen raikkaasta ja iloisena hehkuvasta joulutunnelmasta, Lyhde on juuri sinulle.”

- Lasse Kovanen

Katso Lyhde-tuotteet

Punainen, punaisempi, Puolukka

Joulu on touhuamista, jännitystä ja yhteistä aikaa. Piparien ja glögin kutsuvaa tuoksua ja lahjojen paketointia. Mikä sopisikaan näihin hetkiin täydellisemmin kuin perinteisenä joulun punaisena hehkuva Puolukka. Minna Niskakankaan suunnittelemalla Puolukka-kuosilla kodin ilme päivittyy hetkessä. Sarjan keittiö- ja sisustustuotteet sopivat joulun kaikkiin hetkiin ja ilahduttavat joululahjana. Yhdistele sarjan punaisia ja hennon vaaleanpunaisia osia ja luo kotiisi puolukanraikas jouluilme.

”Halusin kuvata tämän meille jokaiselle tutun pienen ja punaisen ainavihannan marjan, joka on iso osa joulua.”

- Minna Niskakangas

 Katso Puolukka-tuotteet

Lumenvalkea Neilikka luo juhlavaa tunnelmaa

Täällä pohjoisessa valkoinen lumi on luonnollinen valonlähde. Ensilumen myötä pimeä talvi muuttuu kuin taianomaisesti valoisammaksi ja kirkkaammaksi. Lasse Kovasen Neilikka-kuosi tuo valon kotiin luonnollisilla pellavan sävyillään, kuparinhohtoisella kimalluksellaan ja lumenvalkoisilla kukillaan. Kuosin luonnokset on maalattu vesiväreillä, mikä luo kukan terälehdille niiden pehmeän ja herkän ilmeen. Luonnollisen neutraalina Neilikka on omiaan niin juhlaan kuin arkeen ympäri vuoden. Se on täydellinen alusta valkoisille lautasille, kiiltäville laseille ja lämpimälle kynttilänvalolle. 

”Neilikka on upea, perinteinen kukka, joka tuo joulun kauneuden koteihimme.”

- Lasse Kovanen 

Katso Neilikka-tuotteet

Hopeinen Jäkälä vie ajatukset valkeaan jouluun

Mitäpä joulu olisi ilman poroja! Nämä jäkälällä herkuttelevat sympaattiset eläimet ovat enemmän kuin tuttuja Pentikin synnyinseudulla Posiolla. Minna Niskakankaan suunnittelema ajaton Jäkälä-kuosi hopeanvärisenä tuo tänä jouluna pohjoisen taikaa suoraan kotiisi. Lapin runsasluminen talvi on ollut innoittajana tälle joulusesongin kuosille, jossa hopeisen jäkälän voi kuvitella pilkistävän kauniisti lumen alta. Hopea Jäkälä on lupaus valkoisesta ja valoisasta joulusta. Se sopii täydellisesti myös muihin elämän juhlahetkiin.

”Minua inspiroi elegantin hopeinen ja valkoinen joulupöytä veistoksellisilla elementeillä kuten oksilla, jäkälällä ja kävyillä.” 

- Minna Niskakangas 

 Katso hopea Jäkälä tuotteet

Tulppaani tekee juhlan

Joulusesongin huipentaa juhlavan ylellinen Joulutulppaani-kuosi, jossa punaisen eri sävyt yhdistyvät vihreään ja lämpimänvalkoiseen. Kuosin kauniisti kukkivat papukaijatulppaanit näyttävät hämmästyttävän aidoilta. Ylellisen pehmeä, kolmiulotteinen vaikutelma on saatu aikaan piirtämällä kukat pastelliliiduilla vanerille, ja digitaalinen painotekniikka toistaa piirtojäljen täsmälleen halutulla tavalla. Upean runsas Joulutulppaani istuu täydellisesti joulun juhlapöytään. Tuo luonnon kauneus kotiisi ja nauti vuoden parhaasta juhlasta.

”Tulppaanit kukkivat syötävän mehevissä ja herkullisissa punaisen eri sävyissä sekoittuen valkoisiin ja vaaleanvihreisiin kukkiin ja tummanvihreisiin lehtiin.”

- Lasse Kovanen

Tunnelmallista joulun odotusta talvisesta ihmemaastamme Posiolta!

Katso kaikki joulusesongin tuotteet